Szolgálati közlemény

Aki van, őrizze meg az este. Aki nincs, álmomban visszataláljon. (Turbuly Lilla)

A 21. heti horoszkópom szerint:

"Itt az ideje, hogy hangot adjon szerelmi vonzalmának. Igaz, hogy erről tud a kiválasztott, mégis szivesen hallaná újra. Szerdán erőn felül teljesetít a munkahelyén és ezt fönőke is látja. Káprázatos légvárat építhet a semmire alapozva, ezért inkább legyen realista! Kedvező napja: kedd."

 Hát egyszer eljön mindennek az ideje. Annak is, hogy megnyíljon alattam a föld és rám szakadjon az ég meg ilyenek.

Gyakran gondolok arra, mi lenne, ha tényleg így lenne, ha tényleg igaz lenne, de az én fantáziám megáll, el se tudom képzelni. Lehet, hogy ez azért van, mert ehhez kettő kell. Ketten együtt lennénk elég erősek, mert érted bármit megtennék, de magamért? Pláne, hogy kockáztassam, hogy azt a keveset is elvesztem, amim van?

Hiszen az tart életben. Hogy mindenek ellenére úgy érzem hiányzom neked, hogy találkozástól találkozásig számolom az időt.

És akkor a "káprázatos légvárakat" még számításba se vettem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletfelelem.blog.hu/api/trackback/id/tr911112406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása